ChanServ/nl

From OnlineGamesNetWiki
Jump to: navigation, search

ChanServ - De "channel service bot" - is een service bot wij aanbieden om je kanaal te beheren. Je rechten in een specifieke kanaal - en de commando's die je kan gebruiken in dit - afhankelijk van je AuthServ-rechten. Het volgende lijst bied je een overzicht aan hoe je de bot kan gebruiken en welke commando's in het algemeen beschikbaar zijn.

Commando's


Alle commando’s zijn uitvoerbaar met

  • !(#channel) <command>
  • /cs #channel <command>
  • /msg ChanServ #channel <command>
  • /msg ChanServ@Services.OnlineGamesNet.net #channel <command>

Gebruiker administratie in je kanaal

Voor gebruiker commands in een channel zoals users adden in je channel, inviten en wat aantal andere commands kun je meer informatie vinden bij ChanServ User Commands/nl.

ChanServ gebruikers instellingen

Voor gebruiker settings in een channel zoals autoinvite, autoop, autovoice en wat aantal andere commands kun je voor meer informatie naar ChanServ User Settings/nl gaan. Hier staat duidelijk uitgelegd welke er zijn en hoe elke command werkt

ChanServ acties

Voor aantal actie en ban commands zoals timeban, unban, topic en aantal andere commands kun je voor meer informatie naar ChanServ Actions/nl gaan. Hier staat alles duidelijk uitgelegd welke commands er zijn en hoe elke command werkt.

ChanServ kanaal instellingen

Hier kan je alle commands vinden voor ChanServ zelf in een channel. Deze is erg uitgebreid en zonder kennis moet je hier vooral niet mee gaan spelen. Je kan alle commands vinden bij ChanServ Channel Settings/nl hier staat alles en hoe ze werken.

Votes

Voor alle vote commands kan je hier alles vinden, om ze te maken, om vote bij te maken, te starten en om te voten. Kijk bij ChanServ Votes/nl voor overzicht voor alle commands.