Main Page/hu

From OnlineGamesNetWiki
Jump to: navigation, search
Üdvözöl az OnlineGamesNet,
minden Gameforge játék IRC hálózata
593 oldal elérhető
Auth azonosító regisztráció  · Regisztrációs szabályok  · IRC szabályok  · OnlineGamesNet weboldal  · WebChat

Válassz nyelvet

Belépés vagy Regisztráció

News

Az OGN wiki csapata üdvözöl az új wiki oldalon

Ez az oldal azért készült el, hogy választ kaphass mindenféle kérdésedre amely az OGN-el kapcsolatos, legyen az a szolgáltatásokkal, szobákkal vagy parancsokkal kapcsolatos.

Ha ez az első látogatásod és többet szeretnél megtudni a szolgáltatásokról, nézd meg az első lépések részt, ami egy általános áttekintés a szobákkal kapcsolatban. További lehetőségekért látogasd meg a solgáltatások saját oldalait: ChanServ, AuthServ, GameServ. Vagy nézd meg a FAQ-t amely a leggyakrabban feltett kérdésekre ad választ.

Fontos: A saját nyelv kiválasztásával minden oldal a nyelveden jelenik meg. Magyar nyelvre még nincs minden oldal lefordítva, türelmedet kérjük!

Mint a legtöbb wiki, ez is nyitott bárkinek a hozzászólásaira. Ha úgy érzed hogy valami nincs fent, nyugodtan megírhatod.

A szabályzatot ide kattintva olvashatod el: link.
Ha szeretnél a csapat tagja lenni, akkor lépj be az #OGN-wiki szobába vagy jelentkezz weben.

Reméljük az itt talált információk hasznosak lesznek számodra is!

Development

Az OnlineGamesNet számos saját, egyedileg készült programot/kódot tartalmaz. Néhány szabadon letölehető (OpenSource). Ha bővebben akarsz róluk olvasni, nézd meg a Fejlesztői oldalt. Mindenféle felajánlást és visszajelzést szívesen veszünk.

Jelenlegi projektek:

Ezen felül van még pár szabadon letölthető alkalmazás és library. Látogasd meg a projekt oldalát.

The Wiki-Staff

Ha bármilyen ötleted vagy javaslatod van, keress meg minket IRC-en. Szoba: #OGN-wikiJelenleg a felvétel:
zárva
Fordítókat még keresünk olyan nyelvekre, amelyeket jelenleg nem támogatunk. Ha ebben segítenél akkor lépj kapcsolatba Prox-al a #OGN-wiki szobában.


Welcome

Üdvözlünk az OnlineGamesNet Wiki oldalán. Egy weboldalon, amelyet felhasználók készítenek felhasználóknak. A Te saját munkádat is hozzáadhatod (például hogyan használd az IRC-t vagy az egyik kedvenc chat programodat). De vigyázz! Nagyon sok ember komoly munkája ez az oldal. NE tedd tönkre vagy vicceld el!

Minden hozzászólás az OnlineGamesNetWiki oldalhoz a GNU Free Documentation License 1.2 alapján lesz az oldalon. Ha nem akarod hogy az írásod esetleg módosítva legyen vagy más oldalakon megjelenken, ne írj ide. A feltett írások a saját munkáid kell legyenek vagy teljesen ingyenesen hozzáférhető, nem jogvédett tartalomnak kell lennie..

NE adj hozzá jogvédett dolgokat a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül!