Rules/hu

From OnlineGamesNetWiki
Jump to: navigation, search

Az OnlineGamesNet wiki oldal szabályzata

§1 - Azonosítók

Bárki regisztrálhat azonosítót. Mindenkinek csak és kizárólag egy lehet.
Nevek amelyek 'csúnya szónak' minősülnek törölve lesznek.
A rangok megtekintéséhez kattints ide csoport jogok oldal.

§2 - Írások hozzáadása/módosítása

Mindenki (még a nem regisztráltak is) adhatnak hozzá tartalmat az oldalhoz, melyek a GNU Free Documentation License 1.2 alatt jelennek majd meg.
Azonban az OGN wiki csapata fenntartja a jogot hogy bárkinek bármely hozzáadott tartalmát módosítsa vagy törölje. Más munkájának tönkretétele, szükségtelen szerkesztések az azonosító kitiltását eredményezhetik.

§2.1 - Nem angol nyelvű tartalom

A wiki oldala többnyelvű. Minden írót megkérünk rá hogy a fontosabb tartalmakat a saját nyelvén kívül legalább angolul is töltse fel.

§2.2 - Saját, projekt vagy szoba oldalak készítése

Engedélyezett bármilyen IRC-hez kapcsolódó projekt oldalainak létrehozása (Pl: bnc, botok, játékkal kapcsolatos dolgok). Az oldalaknak rendesen karbantartottnak és összeszedettnek kell lennie. 1-2 sor tartalmazó, információ nélküli oldalak törlésre kerülnek.

§3 - Aláírás/hozzászólás módosításhoz

Egy meglévő tartalom szerkesztésének mentéséhez minden esetben kell megjegyzést fűzni amelyben leírja a módosító hogy miért módosított. Ennek elmulasztása esetén a módosítás törölve lesz ha a módosítás oka nem egyértelmű.

§4 - Írás törlése

Regisztrált vagy nem registrált wiki tagok sem jogosultak oldalak törlésére. Ha úgy érzed hogy valamelyik oldalt törölni kéne, a vitalapon jelezd részletesen megindokolva.
Amennyiben olyan oldalt találsz, amely nem felel meg a szabályoknak, azonnal értesíts egy wiki team tagot IRC-en az #OGN-wiki szobában.

§5 - Reklám / Spam

Mindenféle reklám tilos. Ennek megszegése az azonosítód kitiltásához vezethet.

§6 - Vandalizmus

A vandalizmus szigorúan tiltott. Ennek megszegése az azonosítód kitiltásához vezethet.

§7 - Illegális tartalom

A nem a témához kapcsolódó tartalmakat a wiki csapata törölni fogja.

§8 - Képek és fájlok

Regisztrált felhasználók tölthetnek fel fájlokat a tartalom értékének növelése érdekében. Engedélyezett típusok: png, gif, jpg, jpeg. Megkérünk mindenkit, hogy csak a legszükségesebbeket töltse fel. A nem használt fájlok törölve lesznek.

§9 - Általános

Az OGN wiki csapata fenntartja a jogot hogy a fenti szabály értelmezésével kapcsolatban az utolsó szó joga a csapattagokat illeti meg bármilyen szituációban.
A vezetőség fenntartja a jogot arra hogy a fenti szabályzatot bármikor módosítsa és erről a főoldalon értesítsen mindenkit.