Rules/ro

From OnlineGamesNetWiki
Jump to: navigation, search

Regulile privind paginile OnlineGamesNet wiki

§1 - Conturile

Oricine isi poate face un cont pe acest wiki. Oricum, este interzis sa iti creezi mai multe conturi, ex. sa treci peste banurile de pe un cont sau sa trisezi activitatile de pe paginile existente.
Counturile ce contin 'cuvinte rele' (ex. cele cu conotatii sexuale sau orice alt sens) ar putea fi sterse si/sau sau sa se ceara a fi redenumite de catre conducerea wiki.
Daca doriti sa vedeti ierarhia acestui wiki, vizitati pagina aceasta.

§2 - Crearea/editarea articolelor

Oricine (incluzand utilizatorii neinregistrati) poate sa isi creeze o pagina personala si sa scrie articole sub incidenta GNU Free Documentation License 1.2 - si sa editeze articole de orice natura sa le imbunatateasca si continutul atat timp cat ele sunt neprotejate.
Totusi, echipa OGN wiki isi rezerva dreptul de a edita sau sterge articole, ex. din cauza continutului un articol se dovedeste sa fie protezat prin drepturi de autor sau contine chestii ilegale de orice natura. Luati aminte, distrugerea articolelor poate rezulta in ati fi banat contul pe acest (vezi §6 pentru mai multe detalii).

§2.1 - Crearea articolelor traduse

Pentru a pastra capabilitatea multilingva a acestui wiki, ne dorim mai multa contributie, acest lucru afectand comenzi generale sau un serviciu, care cel putin exista in engleza si o limba la alegerea ta. Aceasta rezulta ca fiecare utilizator care nu vorbeste limba ta, va vedea articolul in englezaca si vedere generala.

§2.2 - Crearea paginilor de uilizator, prezentare de proiect/canal

Chiar si in cazul prezentarilor de poriecte legate de IRC (e.g. furnizori de BNC, boti alternativi pentru canal, proiecte ce au legatura cu jocurile) sunt permise pe acest wiki, dar totusi luati aminte ca un standard minim al paginilor trebuie pastrat. Articole ce contin doar un rand, sau informatii neconcludente, pot ajunge in atentia echipei OGN wiki. Neindeplinind anumite cerinte intr-un anumit interval de timp vor rezulta prin a fi sterse.

§3 - Insusirea/comentarea modificarilor

Orice modificare la un articol cere si un comentariu, explicand modificarea din partea autorului. Daca nu vei adauga o explicatie sau comentariu, e posibil ca modificarile facute de tine sa fie anulate de catre cineva din echipa wiki.

§4 - Stergerea articolelor

Utilizatori inregistrati/sau neinregistrati al acestui wiki nu au voie sa stearga articole. Daca ti se pare ca un articol nu este necesar poti cere si sa explici de ce stergerea articolului respectiv.
DAca descoperi articole ce au in continut incalcari ale regulamentului acestui wiki sau legi generale, te rugam sa aduci la cunostinta conducerii imediat; de preferat pe IRC la #OGN-wiki.

§5 - Reclama / Spam

Reclama de orice fel - ex. jocuri, productii, orice fel de link ce nu are legatura - este interzisa pe acest wiki. Incalcarea acestei reguli va duce la banarea temporare sau permanenta a contului pe acest wiki - in functie de continutul postat.

§6 - Vandalism

Vandalism-ul se refera la faptul ca modificare ne-necesara sau stergerea articolelor nu este permisa pe acest wiki. Utilizatorii care incalca aceassta regula, vor fi avertizati de catre echipa OGN wiki. Repetarea acestei abateri poate rezulta intr-un ban pe acest wiki.

§7 - Continutul ilegal

Articole, ce au un continut nu tocmai potrivit pentru acest wiki (ex. cele cu conotatii sexuale, rasiste sau topic-uri fara nici un sesns) pot fi sterse fara anuntarea prealabila de catre echipa OGN wiki. Continutul care nu indeplineste standardele minime (vezi §2.2 pentru mai multe detalii) pot fi sterse daca imbunatatirile cerute autorului nu sunt aduse.

§8 - Fotografii si fisiere

Uilizatorilor inregistrati le este permis sa uploadeze fisier pentru a imbunatati un articol nou sau existent (Tipul de fisiere permis: png, gif, jpg, jpeg). In orice caz, rugam toti utilizatorii sa uploadeze doar fisierele de stricta necesitate. Fisierele ramase neutilizate, pot fi sterse de catre echipa OGN wiki daca cererea de a fi folosite nu este indeplinita de cel care le-a pus acolo.

§9 - Chestiuni Diverse

Conducerea OGN wiki si echipa isi rezerva dreptul de a interpreta aceste reguli daca sunt cazuri de ambiguitati dupa cum se aplica in situatia ta.
Conducerea isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul din diverse motive si de a notifica utilizatorii pe pagina principala.